dijous, 4 de setembre del 2008

Més enllà de la Riera també..........

Mes enllà de la Riera també hi ha bàsquet, d’això estic segur que tots en som conscients, encara que per alguns sembli insignificant, però no ho es ni de bon tros. El Bàsquet a Mataró ve arrastrant de fa temps conductes, segurament, mal enteses i que aquestes en anat degenerant en noves conductes i conclusions errònies, que en alguns moments han portat a una falta d’entesa entre el clubs que existien en aquells moments, però amb el pas del temps les persones responsables d’aquests clubs també han anat canviant i això ha portat que en els darrers anys s’hagin intentat crear noves i revolucionares formules per tal de millorar el nostre basquetbol local, i sincerament, crec que els esforços que s’han invertit han estat francament fructífers pels interessos en general de bàsquet.
Ara un cop superada aquesta primera fase, que ens va portar a conquerir uns campionats i subcampionats d’Espanya i un cop, aquest projecte segurament no podia seguir en el seu estatus que es trobava, per la qual cosa es va desistir del mateix, ja que anar més enllà podria haver significat la desaparició d’algun o alguns clubs per crear-ne de nous, cosa per la qual no es va engegar aquesta tasca, i és aquí on ens arriba un nou repte de treball que, nosaltres com primer motor del nostre basquetbol, volem assumir amb voluntat de sumar esforços per millorar aquest esport localment.
Fruit d’aquestes intensions es el nou plantejament que fem amb la A.E. Boet Mataró, volem conjuntament poder-nos ajudar i complementar mitjança una vinculació entre ambdós clubs, que haurà de resultar beneficiosa per la millora esportiva i social de les nostres Entitats.
Arrel d’aquestes intencions no ha d’estranyar a ningú que puguin haver-hi algunes cessions de jugadors o jugadores entre els nostres clubs, col·laboracions entre entrenadors, compartir instal·lacions i en definitiva un veritable apropament i on el nostre veí ens ajudi a creixa en qualitat a la vegada que nosaltres els ajudem a creixa en quantitat.
No us estrenyeu doncs, que aquest any quan veieu els equipatges de joc de la AE Boet Mataró, tinguin el mateix format que els de la U.E. Mataró i que els seus equips sèniors constin inscrits a la FCB amb el mateix nom que els de la Unió “Platges de Mataró”
Tot sigui pel bé de tots, tot sigui pel bé del Bàsquet, tot sigui pel bé de Mataró.