dilluns, 11 de febrer del 2008

Visca la Penya

Ahir, quan em trobava veien el partit del nostre equip Sènior Femení a Santa Coloma de Gramanet, on s’enfrontava al Bàsquet Draft, es disputava a Vitoria a la mateixa hora, la Final de la Copa de Rei entre El Tau Ceràmica i el DKV Joventut de Badalona, i mentre el nostre equip rebia un dur correctiu, anàvem seguim com podíem, les diverses informacions que ens arribaven d’algun seguidor, de com anava el partit entre el Tau i la Penya, i la veritat sigui dita, que va ser l’única nota positiva que teníem aquest cap de setmana en quan a resultats esportius es refereix.
I es que rivalitats de banda, l’equip de la Penya ens mereix els millors dels nostres respectes, ja que es un dels pocs clubs, per no dir l’únic de l’ACB, que realment aposta pels joves jugadors de la pedrera. Filosofia que podríem dir, lliga perfectament amb el nostre pensament o manera de fer, i es que cada vegada costa més veure a jugadors d’aquí defensant els equips nacionals.
Però realment, som aquets equips els que tenim un futur i no som flor d’un dia i ho demostra el fet de que gràcies a aquesta forma de treballar, aconseguim sumar anys i anys a les trajectòries dels nostres clubs, i que així pugui ser per molts anys.
Doncs sí, he de reconèixer que sento una sana enveja de la Penya, però quedi clar que només pot ser sana, ja que hi tinc molts amics en aquest Club, sense oblidar-nos dels diferents jugadors de la nostra base que han fet el traspàs de la UEM al Joventut retornant alguns d’ells a casa nostre, i mantenint a dia d’avui una sana relació de col·laboració entre aquest club i la nostra entitat. Allà s’hi troba treballant el que va ser entrenador del nostre Sènior mas. durant tres temporades, en Josep Mª Margall, qui sempre s’interessa per com ens van les coses a casa nostre, i també s’hi troba molt implicat l’Esteve Rubió (pare d’en Ricky) i que durant varies temporades va ser l’entrenador del nostre equip Sènior Femení. Amb la Penya, fruit d’aquesta bona col·laboració o entesa, també hi juga a les concentracions Sots-21, el jugador del nostre sènior Sergi Homs, allà també hi tenim joves jugadors sorgits de la nostra base com, en Jaume Solans (puntal de l’equip Júnior), l’Albert Homs i Toni Gómez jugadors del Infantil, o en Jaume Solé, actualment al nostre equip Júnior però que l’any passat es va proclamar campió d’Espanya Cadet amb el Joventut, en Carles Gómez, jugador del Sènior B i del primer equip, que ens va deixar en edat Infantil per fer un llarg recorregut fins a Júnior i retornar a casa nostre, igual cas va ser el d’en Raul Castillo, que també va retornar de júnior per juga amb el nostre sènior varies temporades. Sigui el que sigui, ens agradi o no, sempre tindrem una relació o lligams amb aquest Club i que s’ha de procurar que sigui el més fructífera possible pels interessos d’ambdós clubs i per bé dels joves jugadors.
Per cert, com bé suposo sabeu, paral·lelament a la Copa de Rei, també es disputa els mateixos dies una competició Infantil, anomenada Mini Copa ACB, entre els 8 equips infantils dels equips classificats de l’ACB, i la final la van jugar, com no, el Joventut de Badalona i el F.C. Barcelona, guanyant aquest últim i a que no sabeu qui va se elegit MVP d’aquesta final infantil?, pues en Gerard Colomé, també jugador sorgit de la nostra pedrera i que ens va deixar per provar la seva progressió amb l’equip de Barcelona.
Avui amb sento més Penyista que mai i ho celebro pels meus amics com si fos també, una mica, victòria nostre. Va per vosaltres VISCA LA PENYA !!! VISCA EL BÀSQUET !!!