dilluns, 26 d’abril del 2010

Seguirem amb el nostre compromís.

Ara farà més o menys un any, es van prendre unes decisions prou complicades i sabent de que si aquestes apostes no sortissin bé, tots em resultaríem afectats.
Però ara puc dir i en veu alta, que com a mínim el que es va projectar en el seu moment ha donat els seus fruits i de la millor manera possible.
Sabia perfectament el que ens hi jugàvem i encara que molts, en aquell moment, no ho compartissin o no ho entenguessin, creia que era el millor que podíem fer pel bé del Club, el temps ha passat, tothom ha treballat de valent, tots hi han posat el coll amb forces renovades, i els resultats han esdevingut molt satisfactoris. Encara ens queda un mes d’alta competició, però de moment ja gaudim d’un Campionat de Lliga EBA del grup Català-Aragonès, el femení de Lliga Femenina 2 ha assolit el seu objectiu de salvar la categoria i amb nota, onzenes classificades, les Júniors ahir es proclamaven Campiones de Catalunya, el Sènior B fem. estar a un pas de disputar l’ascens a Copa Catalunya, El Sènior B mas. segurament també assolirà l’ascens a primera Catalana, el Cadet fem. la setmana que ve jugaran la Fase Final del Campionat de Catalunya, el Infantil fem. es troba també en aquesta mateixa trajectòria, el Cadet mas. ha recuperat la plaça a Preferent i el Júnior mas. l’haurà d’intentar salvar en aquestes properes setmanes.
Tot això ens omple de satisfacció i personalment estic més que satisfet, no per mi, sinó per les persones en les quals hi he confiat, les quals no m’han decebut en absolut i a les quals les hi vull agrair de tot cor la confiança que ens han demostrat.
Les decisions dels directius no son gens senzilles de prendre i més quan ens afecten sentimentalment, i hi a cops que ens podem equivocar, però aquestes sempre es prenent amb coneixement de causa i amb l’esperança que han de resultar beneficioses per tothom.
Segurament que en les pròximes setmanes n’haure'm de tornar a prendre d’aquestes complicades decisions, pel que m’agradaria que tothom entengués que les que es puguin prendre, siguin del ordre que siguin, esportives, socials i econòmiques, es prendran, en coneixement de causa, per seguir en aquesta línia ascendent de treball i resultats ; l’únic que demanem es la comprensió i el recolzament necessaris per seguir sent un dels clubs referents dins del nostre esport.
No vull deixar passar l’ocasió per felicitar doncs a tots els nostres entrenadors i jugadors, en especial a l’Albert Illa i en Joan González, ja que han fet història en el Club, així com als nostres coordinadors, en Cèsar Aneas i en Joan Manel Rovira, i encoratjar-los per que puguin seguir amb les mateixes il•lusions i complicitat que han demostrat fins el dia d’avui amb la nostra entitat.
Gràcies de tot cor, sense vosaltres no ho podríem assaborir.